Ga naar inhoud
Een norse, egocentrische vader met een kort lontje misdraagt zich tijdens een weekendje weg in Zuid-Limburg, waardoor zowel zijn gezin als de omgeving zich tegen hem keren.
Toine, Iris en hun zoontje Jacco - de familie Grol - brengen een weekendje door in het heuvelachtige Zuid-Limburg om weer wat dichter bij elkaar te komen. Maar al snel blijkt dat de egocentrische Toine hier helemaal geen trek in heeft. Dat laat hij blijken ook, vooral tijdens het avondeten. Daar windt hij zich op wanneer het door hem gegrilde, haast nog rauwe vlees niet in de smaak valt bij de rest. Door zijn aanhoudende wangedrag escaleert de situatie en is het niet alleen zijn gezin dat zich tegen hem keert.

Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Wild
Jaar: 2019
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2019

HumorDramaThriller

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.