Veel vrijheid en ongekende, openlijke seks: in de Amsterdamse gayclub Club chUrch ontdekt regisseur Robin Vogel een onverwachte kant van zichzelf. Hij verlegt zijn grenzen steeds verder.
In de Amsterdamse gayclub Club chUrch ontdekt regisseur Robin Vogel een kant van zichzelf die hij niet had verwacht. Hij rekt zijn grenzen steeds verder op in de club waar hij veel vrijheid en ongekende, openlijke seks ervaart - schijnbaar zonder oordelen. Hij voelt zich er thuis. Vogel gaat letterlijk met de billen bloot in deze persoonlijke film, waarin hij onderzoekt wat Club chUrch voor hem en andere bezoekers betekent. Een tegengeluid komt van zijn moeder, die de vrije seksuele moraal van de club maar niks vindt.

Credits

Producent
Scenario
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Weg van de kerk
Jaar: 2015
Duur : 54 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Inschrijving, Hollandse Nieuwe
Editie: NFF 2016

MaatschappijGender

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.