Ga naar inhoud
Still

Wakker in een boze droom

Regie: Petra Lataster-Czisch, Peter Lataster
Persoonlijke en intieme documentaire over Ingrid, Vicky en Sabrina: drie vrouwen die met moed, weerbaarheid en humor borstkanker te lijf gaan en samen met hun partners proberen weer vat te krijgen op het leven.
Ingrid, Vicky en Sabrina zijn drie verschillende vrouwen met dezelfde slopende ziekte: borstkanker. Zonder commentaar en interviews volgen de filmmakers de vrouwen die na hun diagnose weer vat proberen te krijgen op hun leven. Door de behandeling in het Antoni van Leeuwenhoek worden ze voor onvermijdelijke en pijnlijke keuzes gesteld. Hoe gaan zij en hun partners om met de angst en onzekerheid? Een persoonlijke en intieme documentaire over vrouwen die hun ziekte met moed, weerbaarheid en humor te lijf gaan.

Credits

Uitvoerend Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
L&F Producties
Omroep
Human TV
Distributie
Mokum Filmdistributie
Titel: Wakker in een boze droom
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 54 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2014
Gouden Kalf Competitie NFF Jaarselectie Maatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.