Ga naar inhoud
Tragikomische serie over de midlifecrisis van een huisarts. Als zijn vrouw hem het huis uit gooit, gaat hij - onzeker maar vrij, gekwetst maar strijdvaardig - zijn demonen te lijf.
Tragikomische serie over Robert, een huisarts die het liefst zijn patiëntendossiers nog met de hand schrijft en hopeloos uit de pas loopt met de geldende mores binnen zijn beroep. Als hij zich raar begint te gedragen gooit zijn vrouw, die vijfentwintig jaar zijn praktijkassistent was, hem zonder pardon het huis uit, stopt rigoureus met haar werk en stuurt manlief naar een psychotherapeut. Eenmaal alleen geeft hij zich over aan een stevige midlifecrisis, met alle bijbehorende clichés.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Research
Production Design
Set geluid
Sound Design

Titel: Volgens Robert
Jaar: 2013
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2013

Romantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.