Ga naar inhoud
Still

Van God Los - Dead Man's Hand

Regie: Steffen Haars
Crimineel Frenk laat zich aan de pokertafel figuurlijk in de kaarten kijken, door op te scheppen over zijn pas verworven fortuin. Grote verliezer Jeffrey hoopt deze kennis als joker in te zetten.
Het idee van de overval, met een gemaskerde Bassie en Adriaan, had uit de koker van de New Kids kunnen komen. Steffen en Tim Haars laten zich hier echter van een meer grimmige kant zien. Ondanks alle wijze raad laat Frenk zich aan de pokertafel figuurlijk in de kaarten kijken, door op te scheppen over zijn pas verworven fortuin. Dat is kennis die grote verliezer Jeffrey als joker hoopt in te zetten. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.
Titel: Van God Los - Dead Man's Hand
Jaar: 2013
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.