Ga naar inhoud
Still

Un creux dans mon coeur

Regie: Mees Peijnenburg
Zwart-witdrama vol visuele vondsten over de 19-jarige Fransman Henri die moet leven met een tragisch verlies. In een voice-over spreekt hij kalm over de emotionele isolatie van zijn omgeving.
Vanuit het niets wordt de 19-jarige Fransman Henri geconfronteerd met de eindigheid en kwetsbaarheid van het leven. De smalle asfaltweg die door de bossen en velden meandert. De boom bij het kruispunt waar nu verse bloemen liggen. Er is iets gebeurd wat Henri’s leven voorgoed heeft veranderd. Sinds dat moment is hij alleen, altijd en overal. In het zwart-witdrama vol visuele vondsten spreekt Henri kalm over het tragische voorval en over de emotionele isolatie van zijn omgeving.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design
Titel: Un creux dans mon coeur
Jaar: 2015
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015
Gouden Kalf Competitie Competities Grenzeloos Nederlands DramaJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.