Ga naar inhoud
Still

U hebt een probleem

Regie: Esra Piké
Documentair inkijkje in de wereld van Team Bemoeizorg in Groningen. Met grote volharding proberen twee hulpverleners de kluizenaars Bernadette en Richard duidelijk te maken dat het zo niet langer kan.

Een inkijkje in de wereld van het Team Bemoeizorg in Groningen. Zonder commentaar toont de documentaire de pogingen van hulpverleners Thea en Albert-Jan om hun cliënten duidelijk te maken dat het zo niet langer kan. Bernadette in haar zomerhuisje grijpt steeds vaker naar de fles, terwijl de in een caravan bivakkerende Richard zich al weken niet heeft gewassen. Maar Bernadette vindt Albert-Jan een zeurpiet en Richard heeft meer interesse in zijn dode merel. Intussen worstelt het team op kantoor met de intervisievragen. Zijn die warm, koud of neutraal?

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Research
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: U hebt een probleem
Jaar: 2015
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2015
NFF Debuutcompetitie Competities Maatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.