Ga naar inhoud
Volledig vanuit huis gemaakt online drama in tijden van corona. Want het leven gaat door, ook in isolatie en in de overgang naar het nieuwe normaal.
Coronacrisis of geen coronacrisis, het leven gaat onverbiddelijk door - en dat geldt zelfs voor film. En dus bloeien in dit online drama nieuwe liefdes op, blijven angsten onverminderd bestaan en verplaatst het werk zich van kantoor naar het digitale domein. In deze lichtvoetige bloemlezing wordt dat getoond in videoberichten, Skype- en Facetimegesprekken en Instagram Stories. De verhaallijnen lopen door elkaar, zodat je steeds in aanraking komt met nieuwe personages aan wie je je hart kunt verpanden. Zoals meester Bram, wannabe vlogger Bilal en Sandy, die haar grote liefde al skypend hoopt te ontmoeten. Toen wij de tijd hadden is volledig gemaakt vanuit huis. De acteurs waren dus zelf verantwoordelijk voor kostuums, camera en geluid.

Titel: Toen wij de tijd hadden
Jaar: 2020
Duur : 14 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: NFF Debuutcompetitie, Corona Cinema
Editie: NFF 2020

MaatschappijRomantiekCorona CinemaDramaHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.