Ga naar inhoud
Still

The Amazing Agency

Regie: Anna Maria van 't Hek, Alette van Zwieten
De motor achter een extravagant partyagentschap wordt ernstig ziek en zoekt weer vaak zijn ouderlijk huis op. Maar is er in zijn drukke leven wel ruimte voor beide families: zijn 'oude' en zijn 'nieuwe'?
The Amazing Agency' is een nieuw extravagant partyagentschap dat van elk doorsnee feest een magische avond weet te maken. Deze groep dj's en performers kan ingehuurd worden voor unieke feesten. Samen kunnen ze de wereld aan en leven ze zonder taboes, wat blijkt uit opnamen van de voorbereidingen. Robbie Baauw is de creatieve motor achter deze bijzondere vriendengroep. Hij werkt keihard om het agentschap een groot succes te maken, maar vergeet door zijn ongeremde liefde voor z'n werk soms op zichzelf te passen. Gemaakt in het kader van Teledoc Campus.Credits

Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Selfmade Films
Omroep
BNN TV
Titel: The Amazing Agency
Jaar: 2014
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2014
NFF Jaarselectie MuziekMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.