Ga naar inhoud
Stills

Teledoc Campus - Echo

Regie: Huibert van Wijk
Via een serie gesprekken met de leden van het samengestelde gezin waar hij zelf uit voortkomt, probeert de filmmaker te achterhalen wat een gezin tot een gezin maakt.
Documentairemaker Huibert van Wijk vraagt zich af of hij ooit zelf een gezin zou willen stichten. Met die twijfels als leidraad duikt hij in de complexe situatie van het nest waaruit hij zelf voortkomt. Door scheidingen, adoptie en tweede huwelijken is hij opgegroeid in een samengesteld gezin, waarin geen van de vier kinderen dezelfde twee biologische ouders deelt. Wat is het dat familie tot familie maakt? En hoe klinkt ons gedeelde familieverleden door in de personen die we zijn geworden? Deze vragen doemen op bij het ontrafelen van deze persoonlijke geschiedenis.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: Teledoc Campus - Echo
Jaar: 2019
Duur : 27 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2019
GeschiedenisJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.