Ga naar inhoud
Muziekvereniging Door Wilskracht Sterk is een toevluchtsoord voor de buitenbeentjes uit de samenleving. Maar lukt het hen om het dreigende slotakkoord van de vereniging te voorkomen?
In tijden van individualisering en segregatie, van buurthuizen die weggesaneerd worden, heeft in de Arnhemse volksbuurt Malburgen een klein amusementsorkest een bijzondere plek ingenomen in de wijk.
Aangevoerd door voorzitter Rien en diens zoon Rico, de dirigent van het orkest, is ‘Door Wilskracht Sterk (D.W.S)’ een toevluchtsoord geworden voor buitenbeentjes. Met het nieuws dat de vereniging zijn deuren moet sluiten komt het veilige leven van de leden onder druk te staan. Al lijkt de strijd al gestreden samen hopen de leden, zij aan zij, een laatste offensief te voeren.

Credits

Uitvoerend Producent
Kleurcorrectie
Productiebedrijf
Tangerine Tree
Omroep
NTR

Titel: Teledoc Campus - Door wilskracht sterk
Jaar: 2019
Duur : 24 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2019

MaatschappijMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.