Ga naar inhoud
Van WhatsApp en Instagram tot Tinder: deze dramaserie onderzoekt de invloed en onvoorziene gevolgen van smartphones op de levens van twintigers, verteld vanuit het perspectief van hun mobieltje.
Het scherm van een iPhone vormt letterlijk het middelpunt van deze dramaserie. Met het 'echte leven' op de achtergrond speelt alles zich af op het telefoonscherm. Van WhatsApp-conversaties tot flirtpartijen via een woordspelletje, van poseersessies voor Instagram tot vluchtige liefdes via Tinder. De zeven afleveringen vervlechten verschillende personages en hun verhalen op subtiele wijze met elkaar, waardoor een allesomvattend verhaal ontstaat over twintigers van nu en de impactvolle rol van smartphones in hun leven.

Titel: #tagged (de serie)
Jaar: 2018
Duur : 13 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2019

JeugdDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.