Ga naar inhoud
Still

Storm letters van vuur

Regie: Dennis Bots
Spannende geschiedenisles waarin middeleeuwse drukkerszoon Storm (12) het middelpunt van de jacht wordt op een belangrijke brief van Luther. Lukt het hem om zijn vader te redden van de brandstapel?
Spannende geschiedenisles waarin de twaalfjarige drukkerszoon Storm in de middeleeuwen ongewild het middelpunt wordt van de jacht op een belangrijke brief van Maarten Luther. Onverwachts krijgt hij hulp van het weesmeisje Marieke, dat in de tunnels onder de stad woont. Hij kan haar hulp goed gebruiken, want voor Storm is het een race tegen de klok om zijn vader te redden van de brandstapel.


Titel: Storm letters van vuur
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 45 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017
L'OR Gouden Kalf Competitie Actie & AvontuurGeschiedenisJeugd

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.