Verfilming van Carry Slee's tienerroman over de gevolgen van pesten. Jochem is het mikpunt van getreiter op de middelbare school. Klasgenoot David heeft medelijden, maar durft er niets van te zeggen.
Jochem is het mikpunt van getreiter door een groepje klasgenoten op de middelbare school. Medeleerling David heeft medelijden, maar durft er niets van te zeggen. Terwijl de pesterijen toenemen, wordt David afgeleid door Vera. Hij hoopt tijdens het klassenfeest indruk op haar te maken met zijn band, want iedereen zal komen kijken. Ook Jochem. De volgende ochtend wordt er echter groot alarm geslagen: Jochem is 's avonds niet thuis gekomen. Verfilming van de gelijknamige tienerroman van Carry Slee.

Titel: Spijt!
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2013

Gouden FilmsFamiliefilmRomantiekMaatschappij

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2013)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.