Ga naar inhoud
Still

Sollicitatie

Regie: Sander van Dijk
Minimalistische scherts over een wonderlijk sollicitatiegesprek, waarin de sollicitante onbedoeld de aan bizarre etiquette gebonden hiërarchie tussen twee werknemers en de directeur doorbreekt.
Kan men aan de hand van een sollicitatiegesprek bepalen of iemand een functie waardig is? Wanneer een duidelijk voor de gelegenheid geklede vrouw op gesprek gaat, belandt zij in een bizarre omgeving. Niet alleen de werkplek strookt niet met haar verwachtingen, ook de conversatie overvalt haar. Tegenover haar allround ervaring staat de onwerkelijk aandoende hiërarchie van het bedrijf. Een minimalistische scherts over de ervaring van een onbekende bedrijfsmoraal.

Credits

Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects
Titel: Sollicitatie
Jaar: 2014
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014
NFF Jaarselectie Humor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.