Ga naar inhoud
Still

Bannebroek's Got Talent

Regie: Pieter Kramer
Komische familiefilm over de jaarlijkse talentenjacht in Bannebroek. In het dorp vol pushende ouders en sjoemelende juryleden wordt de elfjarige Max gedwongen te kiezen tussen vriendschap en roem.
Het dorp Bannebroek is in de greep van de jaarlijkse talentenjacht voor de jeugd. De lokale middenstanders verenigen zich in een jury en de pushende ouders stomen hun kinderen klaar voor de glorieuze overwinning. Een van de deelnemers is de faalangstige Max die samen met zijn vriendje Willy een goochelact heeft voorbereid. Als de jury hem adviseert om Willy te laten vallen en alleen door te gaan naar de finale, moet Max kiezen tussen vriendschap en roem. Een komische familiefilm in documentairestijl.
Titel: Bannebroek's Got Talent
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2014
NFF Jaarselectie MaatschappijHumorMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.