Ga naar inhoud
Komische animatie waarin een man in een schuilkelder wacht tot het schieten buiten stopt. Als hij het luik opent, komt er ook een dame uit een kelder tevoorschijn. Zijn toekomst lijkt op te klaren.
In een schuilkelder wacht een man tot het schieten buiten stopt. Pas dan durft hij het luik te openen. Even verderop wordt een ander luik geopend. Er komt een vrouw tevoorschijn en het toekomstperspectief lijkt plots aantrekkelijker. Komische animatie, gerealiseerd binnen het Vlaamse project 12 minuten over vrede: twaalf ultrakorte animatiefilms ter ere van het honderdste herdenkingsjaar van WO I.

Credits

Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Productiebedrijf
Ministry of Animation

Titel: Vrede? Joepie!
Jaar: 2014
Duur : 1 minuut
Categorie: Korte Film
Competities: Vlaams, Filmspecials
Editie: NFF 2014

HumorAnimatieGeschiedenisOorlog

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.