Ga naar inhoud
Still

Smeris

Regie: David Lammers, Erik de Bruyn
Politieserie over de strijd tegen de welig tierende wietteelt in Tilburg, waarin een wegens wangedrag gedegradeerde moordrechercheur wordt gekoppeld aan de meest correcte rechercheur van het korps.
Politieserie over de strijd tegen de welig tierende wietteelt in Tilburg. Het lokale 'hennepteam' wordt opgeschrikt door de komst van Theo Kamp, de beste rechercheur moordzaken van de stad. Dit ongeleide projectiel is gedegradeerd nadat hij voor de zoveelste keer zijn boekje te buiten ging in het onderzoek naar topcrimineel Freddy van Nuenen. In zijn nieuwe werkomgeving wordt Theo gekoppeld aan de meest correcte rechercheur van het korps, Willem Niessen. Theo is echter niet van plan zijn zaak tegen Freddy van Nuenen op te geven.
Titel: Smeris
Jaar: 2014
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2014
Gouden Kalf Competitie NFF Jaarselectie Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.