Ga naar inhoud
Een Instagram-film uit het selfie-tijdperk. Een caleidoscopische reis door het leven van Karolina, een scandaleuze auteur geobsedeerd door feesten, drugs, seks en haar imago.
Karolina heeft succes als schrijver, een zus die haar bewondert en drie minnaars. Toch gaat deze Instagram-film uit het huidige selfietijdperk vooral over egoïsme en eenzaamheid. Over het verlangen jezelf in de ogen van anderen weerspiegeld te zien. Hoe kan je meer vrijheid eisen en streven naar onafhankelijkheid als we eigenlijk diep in ons hart ergens bij willen horen? Een caleidoscopisch portret, geheel in stijl vormgegeven in een vierkant beeldkader als een impulsieve montage van 54 ogenschijnlijk willekeurige fragmenten uit Karolina's leven.


Credits

Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
OAK Motion Pictures
Mañana Films

Titel: Satan Said Dance
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.