Ga naar inhoud
Still

Ron Goossens, Low-budget stuntman

Regie: Steffen Haars, Flip van der Kuil
Krijgt de krukkigste stuntman van Nederland de mooiste actrice tussen de lakens, of is dat een mission impossible? De lompe humor van de New Kids verbleekt er bijna bij: probeer maar eens niet te lachen.
Door een domme dronkemansactie wordt Ron Goossens een viral-sensatie. Hij krijgt de aanbieding om als supergoedkope stuntman carrière te maken. Dat lijkt hem niks, totdat hij beseft dat hij zo dicht in de buurt kan komen van Nederlands meest succesvolle actrice. Want die moet hij, om zijn eigen relatie te redden, tussen de lakens zien te krijgen. Een komedie zoals alleen de makers van New Kids hem kunnen maken, met harde grappen die de grens opzoeken, oprekken (en een aantal keer overschrijden).

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: Ron Goossens, Low-budget stuntman
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 14 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017
L'OR Gouden Kalf Competitie Actie & AvontuurHumorDrama

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.