Ga naar inhoud
Still

RO TV 2 - Nazaat

Regie: André van der Hout
Henk van Alen, technisch tekenaar en hoedenmaker, is nazaat van William van Alen, de ontwerper van het Chrysler Building in New York. Henk wil in diens geest Rotterdam een historisch landmark geven.
Henk van Alen heeft een onbeduidende baan op een architectenbureau en assisteert zijn vrouw die hoedenmaker is. Hij traint met zijn zoon voor de marathon van New York. In die stad staat het Chrysler Building, door William van Alen ontworpen. Als nazaat van deze architect, die daarna nooit meer iets ontwierp, wil Henk Rotterdam een landmark van formaat aanbieden. In de geest van de jaren 1930 probeert hij de Welstandscommissie te overtuigen.Titel: RO TV 2 - Nazaat
Jaar: 2011
Duur : 35 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2011
Jaaroverzicht

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still