Ga naar inhoud
Om het ‘zinkend schip’ Videoland te redden, bedenkt comedian Henry van Loon een spraakmakende komedieserie vol grove, verrassende, lompe, grappige sketches en stunts én 21 rollen voor zichzelf.
In deze komedieserie moet Henry van Loon een hitserie bedenken, met zichzelf in de hoofdrol. Dit blijkt nodig om het ‘zinkend schip’ Videoland boven water te houden en de humorloze directeur (Ruben van der Meer) van de afgrond te redden. Maar Van Loon komt met ‘waardeloze’, grensoverschrijdende ideeën; van puppy's tegen de muur smijten tot het betasten van zwangere vrouwen en andere onsmakelijke items.

Titel: Random Shit
Jaar: 2019
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2019

HumorDramaActie & Avontuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.