Ga naar inhoud
De tranen van een jongeman met liefdesverdriet wekken een monster van pizza tot leven in deze even onsmakelijke als kritische kijk op ongezonde relaties. Met een onherkenbare Sallie Harmsen.
Leons appartement bevestigt het beeld van de hopeloze vrijgezel: de bergen pizzadozen stapelen zich op rondom de verdrietige bachelor. Op een gegeven moment zijn er zo veel pizzaresten dat die samen met Leons tranen een nieuw wezen vormen. Leon omarmt dit pizzamonster als einde van zijn eenzame bestaan. Eindelijk heeft hij weer iemand om zijn beeld van de wereld aan op te leggen. Het pizzamonster begint steeds meer eigen gevoelens te ontwikkelen in deze net zo viezige als verdrietige korte film.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Pizzamonster
Jaar: 2018
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

DramaHorrorHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.