Ga naar inhoud
Tragikomische serie over zes totaal verschillende mannen en hun worsteling met het moderne ouderschap. Elke donderdag komen ze bij de zandbak bijeen om elkaar een hart onder de riem te steken.
Achtdelige tragikomische serie over vaders, kinderen en alles wat daarbij komt kijken. Iedere week ontmoeten deze totaal verschillende vaders elkaar bij de zandbak in het park. Ondanks hun grote verschillen ontwikkelen de mannen een vriendschap en steunen ze elkaar in hun drukke, moderne levens. Op humoristische wijze snijdt de serie actuele thema's aan rondom het moderne ouderschap; de stressvolle combinatie van werk en gezin en de vreugde én ellende na de komst van kinderen binnen een relatie. Hoe houd je het, ondanks alles, leuk samen?

Titel: Papadag
Jaar: 2017
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills