Twaalfdelige psychologische thriller over een onmogelijke liefde. Met hoogoplopende emoties, juridische verwikkelingen en een raadselachtige moord.
Twaalfdelige psychologische thriller over een onmogelijke liefde tussen een jonge fotografe Iris en de advocaat Willem. Iris is getrouwd met Pepijn, een ambitieuze officier van justitie. Willem is ook getrouwd en advocaat van Huub Couwenberg, een dubieuze vastgoedmagnaat. Pepijn doet namens het OM een juridisch onderzoek naar Couwenberg. Willem en Pepijn worden niet alleen tegenstanders in de rechtszaal, maar ook in de liefde.

Titel: Overspel
Jaar: 2011
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2012

Misdaad

Gouden Kalf winnaar

Beste Televisiedrama (2012)
Frank Ketelaar
Beste Televisiedrama (2012)
Arno Dierickx
Beste Actrice Televisiedrama (2012)
Rifka Lodeizen
Beste Televisiedrama (2012)
Dana Nechushtan

Gouden Kalf nominaties

Beste Acteur Televisiedrama (2012)
Kees Prins

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.