Ga naar inhoud
Persoonlijke en levendige zoektocht naar de relatie tussen spullen en mensen waarbij filmmaker haar eigen huis als vertrekpunt neemt om te inventariseren hoeveel spullen zijzelf eigenlijk bezit.

Persoonlijke en levendige zoektocht naar de relatie tussen spullen en mensen. Spullen zijn handig, nodig en onvermijdelijk. Ze maken het leven makkelijker. Maar het zijn er veel en ze zijn overal: in het huis, op straat, in de zee en in ons hoofd. In hoe we denken over onszelf, over ruimte, over economie en over hoe we de maatschappij inrichten. De filmmaker nam haar eigen huis als vertrekpunt om te inventariseren hoeveel spullen zijzelf eigenlijk bezit.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Viewpoint Productions
Omroep
Boeddhistische Omroep Stichting

Titel: Overal spullen
Jaar: 2011
Duur : 57 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Jaaroverzicht, NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2012

Sociaal maatschappelijk

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.