Ga naar inhoud
Romantische komedie vol verleidelijke choreografieën en keiharde buikspieren. Nu stripper Jorrit weer vrijgezel is, haalt zijn maatje Bas hem over om een stripclub te openen in het bruisende Miami.
Stripper Jorrit, zijn maatje Bas en de dansers moeten aan de bak, want de stripclub die zij willen openen in Miami blijkt een bouwval. Ze hebben te maken met de twijfelachtige praktijken van hun investeerder en vastgoedkoning Pablo, die zich later ook nog eens als liefdesconcurrent van Jorrit ontpopt. Vervolg op Onze Jongens uit 2016, wederom vol opzwepende stripsessies, wasbordjes, erotiek, vriendschap en liefde.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Geluidsnabewerking

Titel: Onze jongens in Miami
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 55 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2020

Gouden FilmHumorDansDramaVriendschapReizenRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.