Ga naar inhoud
Still

Onze jongens

Regie: Johan Nijenhuis
Jorrit, belust op vrouwen, flierefluiten en geld, zet zijn vrienden aan om professionele strippers te worden. Romantische komedie waarin Jorrit ontdekt dat het ware (liefdes)geluk elders ligt.
Wanneer Jorrit na jarenlange afwezigheid terugkomt in Nederland wacht hem daar weinig moois. Zijn ex-vrouw wil hem nog steeds niet zien en zijn achtjarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van zijn vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen het roer omgooien: ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen, maar niet iedereen in hun directe omgeving reageert even enthousiast. Romantische komedie waarin Jorrit ontdekt waar zijn (liefdes)geluk écht ligt.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Titel: Onze jongens
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 51 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017
L'OR Gouden Kalf Competitie RomantiekDrama

Gouden Kalf nominaties

Abraham Tuschinski Fonds Gouden Kalf van het Publiek (2017)
Ingmar Menning

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.