Ga naar inhoud
Stills

One of the Boys

Regie: Ivo van Aart
Een timide dertienjarige korfballer ziet hoe zijn medespelers zich almaar lomper gaan gedragen tegenover het leukste meisje uit de groep. Doet hij mee, of kiest hij zijn eigen pad?
Tijdens de korfbaltraining kan de dertienjarige Daan zich moeilijk vinden in de stoere kleedkamerjongenspraat. Wanneer hij hun intimiderende haantjesgedrag op het veld van kwaad tot erger ziet worden ten koste van Britt, het meest begeerde meisje uit hun groep, wordt de timide Daan gedwongen zijn ware gezicht te tonen. Wat voor mens wil hij eigenlijk zijn? Toont hij zich een echte teamspeler, of kiest hij partij?
Titel: One of the Boys
Jaar: 2018
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018
Gouden Kalf Competitie JeugdRomantiekHumorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.