Eerste film over de Bijlmerramp waarin aan de hand van het verhaal van een oudere Ghanees en een jong meisje het verborgen verhaal van de illegale immigrant gestalte krijgt.
De 51-jarige illegale immigrant Agymah heeft zijn vertrouwen in de mensheid verloren en leidt een verborgen leven als kok in de Ghanese gemeenschap in de Bijlmer. Totdat hij opgescheept wordt met de 12-jarige Nina, die trappelt van ongeduld om een nieuwe start te maken en droomt van een carrière als zangeres. Aangeraakt door haar enorme levenslust, zoekt Agymah weer voorzichtig aansluiting bij het leven buiten. Maar dan slaat het noodlot toe: een Israëlisch vliegtuig stort neer op hun flatgebouw.Titel: One Night Stand VIII - In het niets
Jaar: 2013
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2013

NFF TalentGeschiedenisMediafonds 25 Jaar

Gouden Kalf nominaties

Beste Acteur Televisiedrama (2013)
Issaka Sawadogo

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01