Ga naar inhoud
Zwarte komedie over een welgesteld koppel dat uit elkaar is gegroeid. Zo gauw hij weg is voor zaken, komt haar minnaar. Dan brengt het noodlottig toeval het stel in een onhoudbare driehoeksverhouding.

Zwarte komedie over Eddy en Coby, een welgesteld koppel dat de laatste jaren uit elkaar is gegroeid. Eddy is vaak van huis voor zaken en is gaandeweg vergeten zijn vrouw de aandacht en liefde te geven die zij nodig heeft. En dus is Coby het zat. Ze begint een affaire met de jonge health coach Patrick: een knappe, seksueel actieve jongen die al snel de deur bij haar plat loopt. Dan brengt het noodlottig toeval het stel in een onhoudbare driehoeksverhouding.

Credits

Camera
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: One Night Stand IX - Eddy & Coby
Jaar: 2014
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

Humor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.