Ga naar inhoud
In deze videoclip worden kinderen wakker in een door volwassenen verpeste wereld – en terwijl alles om hen heen instort, slapen die volwassenen maar door. De clip werd gedraaid in Kuala Lumpur.
Een groepje kinderen loopt rond in Kuala Lumpur, waar de gebouwen om hen heen instorten. Terwijl ze steeds angstiger worden, liggen de volwassenen te slapen of zijn ze bewusteloos. De geëngageerde makers Jorik Dozy en Sil van der Woerd willen de kijkers wakker schudden met deze epische clip over klimaatverandering, en in bredere zin over de gevolgen van de verwaarlozing van de aarde. De jonge generatie moet zien te redden wat er (nog) te redden valt.

Credits

Producent
Productiebedrijf
New Frontier Pictures

Titel: Oliver Spalding - Epoch
Jaar: 2017
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

Muziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.