Ga naar inhoud
De leukste meester van Nederland is terug in een komische en ontroerende familiefilm. Als de strenge directrice Dreus haar rug blesseert, krijgt de onhandige maar creatieve Mees Kees de leiding over het schoolkamp.
De leukste meester van Nederland is terug. Mees Kees, de onhandige maar creatieve stagiair op de school van Tobias, moet het nog altijd niet van orde en planning hebben. Dit in tegenstelling tot de strenge directrice Dreus die de naderende werkweek van klas 6b tot in de puntjes heeft georganiseerd, met strakke tijdschema’s, ochtendgymnastiek en corvee. Als mevrouw Dreus al op de eerste dag haar rug blesseert, is het aan Mees Kees om het kamp in goede banen te leiden. De familiefilm is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Mirjam Oldenhave.

Titel: Mees Kees op kamp
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, Kidsbios, NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

FamiliefilmGouden FilmsHumor

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.