Ga naar inhoud
Een kijkje in de decadente en bizarre wereld van cruiseschepen. Met in de hoofdrol een excentrieke Schotse baron, op een missie om gezien te worden.
Een rijke en extravagante Schotse baron brengt zijn tijd door op luxe cruiseschepen, omgeven door romantische koppels, welgestelde families, zwoegend personeel en relaxte pensionado's. Een drijvende microgemeenschap die aantrekkelijk is voor de een, en afstotelijk voor de ander. Terwijl baron Ronald Busch Reisinger van Inneryne opzichtig over het dek paradeert, in Schotse kilt en met koninklijke cape, lijkt onderhuids het universele menselijk verlangen naar erkenning en validatie te spelen.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: King of the Cruise
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 15 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2020

BuitenlandMaatschappijReizenHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.