Ga naar inhoud
Stills

De Ontmoeting - Het Begin en het Einde

Regie: Wessel van Wanrooij
Al kijkend op haar telefoon rijdt een zwangere politieagente een man aan. In de veronderstelling dat hij dood is, wil ze haar misdaad verhullen. Dan doemen twee bejaarde mannen op – het begin van onverwachte ontwikkelingen.

Tijdens een ijskoude winternacht veroorzaakt een politieagente op een verlaten parkeerdek een ernstig ongeluk. Het is haar schuld. Heeft ze iemand doodgereden? Kan ze ermee wegkomen? Ze wordt betrapt door twee praatgrage, bejaarde mannen. Omdat de agente zwanger is willen ze haar helpen, omwille van het kind. Terwijl ze een plan uitwerken, waait een afscheidsbriefje in hun richting. Dat maakt hun keuze veel moeilijker. En dan weten ze nog niet wat volgen zal. Het idee voor dit regiedebuut van Wessel van Wanrooij won The Pitch van ShortsTV op NFF 2018.

Credits

Camera
Production Design
Set geluid
Titel: De Ontmoeting - Het Begin en het Einde
Jaar: 2019
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019
MisdaadHumorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.