Komedie over drie schoolvrienden die naar hun middel­bare school­reünie gaan. Vijfen­twintig jaar zijn verstreken, dus de hamvraag dient zich aan: is dit alles wat er is?
Het is even wat anders: een roman­tische komedie met mannen in de hoof­drol. In dit geval heren die zich afvragen of ze nog wel goed in de markt liggen. In de aanloop naar de reünie van hun middel­bare school die ze vijfen­twintig jaar geleden bezochten, worden drie vrienden alsnog een beetje onzeker over hun viriliteit, hun lees­bril, hun liefdes- en gezinsleven en hun carrière. Hoe gaan de mannen hiermee om? Biertje pakken, niet te veel praten, schoud­erk­lopje en je kater wegdrinken met nog meer alcohol? Of gaat dat toch anders als je eenmaal de veertig bent gepasseerd? 

Titel: Mannen van Mars
Jaar: 2018
Duur : 1 uur, 31 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte