Ga naar inhoud
Stills

Mannen van Mars

Regie: Hans Somers
Komedie over drie schoolvrienden die naar hun middelbare schoolreünie gaan. Vijfentwintig jaar zijn verstreken, dus de hamvraag dient zich aan: is dit alles wat er is?
Het is even wat anders: een romantische komedie met mannen in de hoofdrol. In dit geval heren die zich afvragen of ze nog wel goed in de markt liggen. In de aanloop naar de reünie van hun middelbare school die ze vijfentwintig jaar geleden bezochten, worden drie vrienden alsnog een beetje onzeker over hun viriliteit, hun leesbril, hun liefdes- en gezinsleven en hun carrière. Hoe gaan de mannen hiermee om? Biertje pakken, niet te veel praten, schouderklopje en je kater wegdrinken met nog meer alcohol? Of gaat dat toch anders als je eenmaal de veertig bent gepasseerd?
Titel: Mannen van Mars
Jaar: 2018
Duur : 1 uur, 31 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2018
Gouden Kalf Competitie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills