Ga naar inhoud
Hij wil hun relatie, die zij jaren geleden verbrak, afsluiten met een symbolische laatste klim samen. Maar kent zij hem goed genoeg om veilig met hem de bergen in te kunnen trekken?
Lex (Thomas Ryckewaert), een schrijver van populaire romans, heeft geld en faam maar geen gemoedsrust sinds Hannah (Hannah Hoekstra) hem jaren geleden verliet. Lex wil nu de relatie echt afsluiten middels een symbolisch gebaar. Hij vraagt Hannah om hem naar de bergen te vergezellen, om een laatste keer samen te klimmen. De ingehuurde berggids Voytek (Marcin Dorocinski) vertrouwt het zaakje niet. Psychologische thriller van regisseur Urszula Antoniak, die met Nothing Personal diverse prijzen won in binnen- en buitenland, waaronder het Gouden Kalf voor Beste Regie.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Sound Design
Geluidsnabewerking

Titel: Magic Mountains
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2020

ThrillerReizenDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.