Ga naar inhoud
Claustrofobische thriller/horrorfilm waarin een vrouw terechtkomt in een steeds grotere nachtmerrie. In het café van haar vader wordt ze door een onbekende persoon geterroriseerd.
Kristen, eind twintig, schrijft een brief aan haar vader. ‘Ik moet je vertellen over deze nacht,’ schrijft ze, ‘de nacht dat ik werd vermoord’. Daarmee begint deze thriller/horrorfilm, over een vrouw die in de vroege ochtend van 1 januari in het café van haar vader geterroriseerd wordt door een onbekende persoon. Terwijl ze de puinhoop opruimt van het oudjaarsfeest, wordt ze telkens gebeld door een man die alles over haar lijkt te weten. In de claustrofobische film komt Kristen terecht in een steeds grotere nachtmerrie.

Credits

Producent
Coproducent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Kristen
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 28 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Panorama
Editie: NFF 2015

ThrillerHorrorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.