Compacte komedie die vertrekt in een beduimeld pompstation met ontevreden klanten, maar na een overval ontaardt in een bizarre roadmovie waarin twee jonge cassières tevergeefs het lot in eigen handen nemen.
Een verveelde cassière, een pompstation, een veeleisende klant. Als de cadeauverpakking van een paar dvd’s niet tot het gewenste resultaat leidt, ontstaat een reeks even voorstelbare als krankzinnige confrontaties tussen klanten en bediening. Wanneer een tweede cassière en een overvaller hun opwachting maken gaan feit en fictie door elkaar lopen en raken de rollen omgedraaid. Een doldrieste uitwerking van wat ooit een krantenbericht zou kunnen zijn geweest.

Titel: Kort! - Loodvrij
Jaar: 2014
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014

Humor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.