Compacte komedie die vertrekt in een beduimeld pomp­sta­tion met ontevreden klanten, maar na een overval ontaardt in een bizarre road­movie waarin twee jonge cassières tevergeefs het lot in eigen handen nemen.
Een verveelde cassière, een pomp­sta­tion, een veeleisende klant. Als de cadeau­ver­pakking van een paar dvd’s niet tot het gewenste resul­taat leidt, ontstaat een reeks even voorstel­bare als krankzin­nige confrontaties tussen klanten en bedi­ening. Wanneer een tweede cassière en een over­valler hun opwachting maken gaan feit en fictie door elkaar lopen en raken de rollen omge­draaid. Een doldri­este uitwerking van wat ooit een kran­ten­bericht zou kunnen zijn geweest.

Titel: Kort! - Loodvrij
Jaar: 2014
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014

Humor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01