Ga naar inhoud
Met behulp van een mysterieuze wasmachine kunnen Sef, Wesley en Marjolein van hoofd wisselen. Zo beleven de drie vrienden bijzondere avonturen in deze animatieserie.

De mysterieuze wasmachine, die Wesley, Sef en Marjolein vinden, blijkt hoofden om te kunnen wisselen. Hierdoor kunnen de drie vrienden in deze animatieserie als elkaar door het leven gaan. Zo belanden ze in komische maar ook leerzame situaties. Hoe is het bijvoorbeeld om een dag van gender te wisselen? Hoe gaat het eraan toe in een familie van Nederlands-Marokkaanse afkomst? Of, hoe is het om een dag in een rijkere familie te belanden? Gebaseerd op de gelijknamige en meermaals bekroonde (waaronder met een Emmy) korte film.

Credits

Producent
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Viking Film
Coproductiebedrijf
Job, Joris & Marieke
Omroep
VPRO
Distributie
Kaboom Distribution
Sound Design
Job, Joris & Marieke
Muziek
Job, Joris & Marieke

Titel: Kop Op! - de serie
Jaar: 2022
Duur : 10 minuten
Categorie: Dramaserie
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2022

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills
Stills