Ga naar inhoud
Een groep vrienden komt bij elkaar om de as te verstrooien van hun vriend en held Kas. Hun reünie begint gezellig chaotisch, maar de vriendschapsband wordt flink op de proef gesteld.
Tragikomedie waarin een groep oude vrienden en ex-bandleden een weekend bij elkaar komt om hun vriend en voorman Kas te herdenken en diens as te verstrooien. Als oudste van de groep was Kas het rolmodel en de vertrouwenspersoon voor de hele band. Inmiddels zijn de vrienden rond de vijftig en het leven is niet voor iedereen gelopen zoals verwacht. Ondanks de tragische aanleiding belooft de reünie als vanouds gezellig, chaotisch en met drank overgoten te worden. Maar de uitgelaten sfeer maakt al snel plaats voor ruzies en diep begraven geheimen uit het verleden.

Titel: Kleine ijstijd
Jaar: 2017
Duur : 1 uur, 25 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2018

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.