Intiem portret van de op 3 december 2012 overleden acteur Jeroen Willems die gezegend was met een ongekend groot talent maar tegelijk worstelde met faalangsten, perfectionisme en eenzaamheid.
Een intiem portret waarin dierbaren Marcel Musters, Elsie de Brauw, Betty Schuurman en Johan Simons openhartig spreken over Jeroen Willems. De op 3 december 2012 plotseling overleden acteur was gezegend met een ongekend groot talent, maar hij worstelde ook met faalangsten, perfectionisme, een tomeloze werkdrift en diepe eenzaamheid. Persoonlijke uitspraken van Willems zelf klinken in een voice-over bij beelden die na zijn overlijden zijn gemaakt in zijn leeggehaalde Amsterdamse huis. Unieke opnamen achter de schermen tonen de topacteur aan het werk.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
De Familie Film & TV
Omroep
NTR TV

Titel: Jeroen Willems - Over grenzen
Jaar: 2013
Duur : 59 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

MuziekInternationaalKunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.