Ga naar inhoud
Uiterst persoonlijk verhaal waarin filmmaker Ingrid Kamerling onderzoekt wat er gebeurde in het hoofd van haar zusje Vivian die op 24-jarige leeftijd geheel onverwacht een einde aan haar leven maakte.
Filmmaker Ingrid Kamerling onderzoekt wat er gebeurde in het hoofd van haar zusje Vivian die op 24-jarige leeftijd geheel onverwacht een einde aan haar leven maakte. Vivian was een mooie, energieke, veelbelovende vrouw die volop bezig was de wereld te ontdekken. Ze was, zoals veel leeftijdgenoten, op zoek naar wie ze was en naar wat zij kon bijdragen aan de wereld. Een uiterst persoonlijk verhaal waarin de grenzen tussen documentaire, dagboek en droom vervagen.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Postproductiebedrijf
Productiebedrijf
Basalt Film
Postproductiebedrijf
Laurent Fluttert

Titel: In het hoofd van mijn zusje
Jaar: 2016
Duur : 54 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Gouden Kalf Competitie, Inschrijving, Gouden Kalveren
Editie: NFF 2016

GezondheidMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.