Marjolein is op zoek naar geluk, Gijsje naar succes en Loes naar contact. Alle drie worstelen ze met de moeilijkheden die bij hun levensfases horen: de verplichtingen, verwachtingen en chaos.
Loes en haar dochters Marjolein en Gijsje worstelen - vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertellend - ieder met hun eigen fase van het moederschap en het effect daarvan op hun leven. In dit vervolg op de succeskomedie uit 2017 wordt Marjolein (41), nu haar oudste kinderen zelfstandig zijn en de jongste naar school gaat, geconfronteerd met zichzelf - en met haar ingedutte huwelijk. Gijsje, inmiddels moeder, wordt gedreven door ambities op haar werkplek. Loes (61) wil haar leven delen met de aantrekkelijke lifecoach Bernd, maar haar dochters zien het huwelijk niet zitten.

Titel: Huisvrouwen bestaan niet 2
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 45 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2020

FamiliebandenHumorGouden FilmRomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.