Marjolein is op zoek naar geluk, Gijsje naar succes en Loes naar contact. Alle drie worstelen ze met de moeil­ijkheden die bij hun levens­fases horen: de verplichtingen, verwachtingen en chaos.
Loes en haar dochters Marjolein en Gijsje worstelen — vloekend, lachend en elkaar de waarheid vertel­lend — ieder met hun eigen fase van het moed­er­schap en het effect daarvan op hun leven. In dit vervolg op de succeskomedie uit 2017 wordt Marjolein (41), nu haar oudste kinderen zelf­s­tandig zijn en de jongste naar school gaat, gecon­fron­teerd met zichzelf — en met haar inge­dutte huwelijk. Gijsje, inmid­dels moeder, wordt gedreven door ambities op haar werk­plek. Loes (61) wil haar leven delen met de aantrekke­lijke life­coach Bernd, maar haar dochters zien het huwelijk niet zitten. 

Titel: Huisvrouwen bestaan niet 2
Jaar: 2019
Duur : 1 uur, 45 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2020

FamiliebandenHumorGouden FilmRomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01