Drama over twintigers Sam en Do die dolgelukkig zijn met elkaar — totdat hun zoon wordt geboren. Kan de liefde over­leven na de komst van de baby die zorgt voor een steeds groter wordende scheur in hun relatie?
Sam en Do zijn vijf jaar bij elkaar, geni­eten van het leven en zijn meer dan gelukkig. Hoewel ze tegen­polen zijn, vullen de twee twintigers elkaar perfect aan en halen ze het beste in elkaar naar boven. Ze vrijen, lachen, feesten en maken roman­tische tochtjes met Sams sleep­boot. Totdat Do bevalt van hun zoon Max. Twijfels, verschil­lende opvat­tingen over het ouder­schap en niet afges­loten zaken in het verleden zorgen voor een steeds groter wordende scheur in hun relatie. Kan de liefde van Sam en Do over­leven na de komst van hun baby?

Titel: Het mooiste wat er is
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2015

RomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01