Ga naar inhoud
Still

Het mooiste wat er is

Regie: Danyael Sugawara
Drama over twintigers Sam en Do die dolgelukkig zijn met elkaar - totdat hun zoon wordt geboren. Kan de liefde overleven na de komst van de baby die zorgt voor een steeds groter wordende scheur in hun relatie?
Sam en Do zijn vijf jaar bij elkaar, genieten van het leven en zijn meer dan gelukkig. Hoewel ze tegenpolen zijn, vullen de twee twintigers elkaar perfect aan en halen ze het beste in elkaar naar boven. Ze vrijen, lachen, feesten en maken romantische tochtjes met Sams sleepboot. Totdat Do bevalt van hun zoon Max. Twijfels, verschillende opvattingen over het ouderschap en niet afgesloten zaken in het verleden zorgen voor een steeds groter wordende scheur in hun relatie. Kan de liefde van Sam en Do overleven na de komst van hun baby?
Titel: Het mooiste wat er is
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 25 minuten
Soort: Televisiedrama
Editie: NFF 2015
Gouden Kalf Competitie Competities RomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.