Ga naar inhoud
Still

Hartenstrijd

Regie: Janice Pierre
Romantische komedie waarin een bedrogen motoragente alleen nog maar wil daten voor de seks. Ze stuit prompt op een kroegbaas die een weddenschap afsloot en nu juist date zónder fysiek motief.
Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een vent, is voor motoragente Tina de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden en alleen nog maar daten voor de seks. Tegelijkertijd sluit de charmante kroegbaas Sven een weddenschap met een vriend om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze elkaars perfecte match te zijn. Romantische komedie waaruit maar weer blijkt hoe lastig de zoektocht naar de ware is.


Titel: Hartenstrijd
Jaar: 2016
Duur : 1 uur, 33 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2017
L'OR Gouden Kalf Competitie RomantiekDrama

Gouden Kalf nominaties

Andere prijzen

Gouden Film (100.000 bezoekers speelfilm) (2017)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.