Ga naar inhoud
Still

Fallin’ Floyd

Regie: Albert 't Hooft, Paco Vink
Als zijn verloofde voor een ander kiest, wordt jazzmuzikant Floyd geplaagd door een depressie. Letterlijk, in de vorm van een inktzwart monstertje. Kleurrijke en wervelende tekenfilm, met dito soundtrack.
Jazzmuzikant Floyd wordt gedumpt door zijn vriendin, terwijl hij net een verlovingsring voor haar heeft gekocht. De opgewekte trompettist zag die tegenslag niet aankomen, en raakt in een diepe depressie. Die manifesteert zich als een inktzwart duiveltje die de muzikant naar de fles doet grijpen. Jazzy en kleurrijke tornado van beeld en muziek, in de bekende stijl van het koppel Vink & 't Hooft.
Deze film wordt ook vertoond binnen het programma They Move, So They Are.

Credits

Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Stichting il Luster Films
Distributie
Stichting il Luster Films
Titel: Fallin’ Floyd
Jaar: 2013
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Talks & Events NFF TalentAnimatie

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.