Ga naar inhoud
Geen extase zonder angst, in dit surrealistische droomdebuut waarin een vrouw door een demonische figuur haar seksualiteit ontdekt in welgeteld één shot (van maar liefst elf minuten).
Angst maakt plaats voor lust in deze surrealistische film die de macabere droomlogica van een nachtmerrie volgt. In een afgelegen boerderij wordt een vrouw bezocht door een demon die haar toegang geeft tot haar erotische verlangens. De timide vrouw leert zo haar niet eerder toegelaten gevoelens te omarmen en zich over te geven aan haar verborgen seksualiteit. In één shot, gedraaid op 16mm en met een complexe choreografie, verbeeldt deze debuutfilm de genuanceerde beleveniswereld van een herboren vrouw.

Titel: Error of Eros
Jaar: 2018
Duur : 11 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Debuutcompetitie, Forum van de Regisseurs
Editie: NFF 2018

DramaRomantiekDansLGBTQ+

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.