Ga naar inhoud
Nederlands meest vertaalde bestsellerschrijver Herman Koch viert zijn succes met een ereronde per limousine. Ironie, humor en woede tekenen zijn werk. Maar wat gaat er schuil achter zijn maskerades?
Herman Koch is een van de best verkopende en meest vertaalde schrijvers van Nederland. Hij staat bekend als aimabel en voorkomend, maar zijn net zo charmante personages ontpoppen zich vaak tot duistere en immorele karakters. Wat zegt dit over hém? Jeugdvrienden, familie en bevriende schrijvers gaan in gesprek met regisseur Pieter Verhoeff over het raadsel Herman Koch. Wat is het ware gezicht van de succesvolle auteur en televisiemaker?

Credits

Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Witfilm
Omroep
NTR
Distributie
Witfilm
Postproductiebedrijf
Filmdoc

Titel: Echt Herman Koch
Jaar: 2017
Duur : 55 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017

Kunst & CultuurGeschiedenis

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.